Hava Durumu

Altın avcısı hırsızlık şebekesinde son perde

Ankara'da geçtiğimiz hafta Hırsızlık Büro'su ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanan ve tamamı kadınlardan oluşan altın avcısı hırsızlık şebekesinin son şüphelisi de saklandığı adreste yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2018 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2018 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altın avcısı hırsızlık şebekesinde son perde

Hırsızlık eylemlerinden dolayı Eskişehir ve Kayseri'de de aranması bulunduğu öğrenilen şüpheli Deniz.Ç.'nin 29 evde hırsızlık kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Diğer yandan gerçekleştirilen bir başka operasyonda ise girdiği adreslerde para ve değerli eşyaların yanı sıra kırmızı pasaport bile çaldığı tespit edilen suç makinesi Cemil Ö.'de gözaltına alındı. Çeşitli suçlardan 27 suç kaydı bulunan şüphelinin hırsızlık eylemlerini koltuk değnekleriyle gerçekleştirmesi polisi bile şaşkına uğrattı.

Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro'su ekiplerince geçtiğimiz günlerde tamamı kadınlardan oluşan hırsızlık şebekesine yönelik düzenlenen operasyonların devamında şebekenin son şüphelisi Deniz Ç. saklandığı adreste yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin şebekenin Çankaya ilçesinde karıştığı 6 hırsızlık eyleminden 2'sinde yer aldığı tespit edildi. Altın ve takı avcısı şüphelinin 29 evde hırsızlık kaydının bulunduğu, Eskişehir ve Kayseri'de ise karıştığı hırsızlık eylemlerinden dolayı arandığı ortaya çıktı.

Hırsızlık Büro'su ekiplerince gerçekleştirilen bir başka operasyonda ise geçtiğimiz yıl ile bu yıl içerisine kadar farklı tarihlerde 2 ayrı iş yeri ve 1 oto hırsızlık olaylarında vatandaşların adeta korkulu rüyası haline gelen koltuk değnekli hırsız Cemil Ö. yakalandı. Şüphelinin eylemlerinde 2 adet matkap, sürücü belgesi, cüzdan, bin 150 lira, banka hesap kartı, EGO Kartı, 1 adet cep telefonu, 1 adet lüks kol saati, 3 adet ev anahtarı, 1 adet laptop ve 1 adet kırmızı pasaport çaldığı belirlendi. Kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu yapılan çalışmalar sonucu yakalanan Ö.'nün çeşitli suçlardan 27 suç kaydının bulunduğu bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.