Hava Durumu

Altındiş: Daha yolun başındayım

Bursasporlu Berat Altındiş, Antalya kampında konuştu. Genç futbolcu kendisini geliştirmek için çok çalışmak zorunda olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altındiş: Daha yolun başındayım

İYİ MAÇLAR ÇIKARDIK

Bursaspor'un bu sezon Türk futboluna sunduğu yeteneklerden Berat Altındiş, Antalya kampında Sönmez Medya'nın sorularını yanıtladı. Genç futbolcu kampın iyi geçtiğini söyledi. Ligin ilkyarısını değerlendiren Berat, "Daha fazla puan alabilirdik ama yine de iyi olduğumuzu düşünüyorum. İyi maçlar çıkardık. İkinci yarı daha fazla mücadele edeceğiz. Bence daha fazla puan alacağız. Kamp iyi geçiyor. Bence buradaki çalışmalarımız bize ilerleyen dönemlerde çok faydalı olacak." dedi.

ÇOK ÇALIŞMAM LAZIM

Kendi performansını da değerlendiren Berat Altındiş, "Ligin ikinci yarısının benim için daha iyi geçmesi lazım. Daha fazla çalışmam lazım, daha fazla kendimi geliştirmem lazım. Daha çok genç bir oyuncuyum ve kendimi geliştirmem gerektiğinin farkındayım. İnşallah takım ve benim için ikinci yarı çok daha iyi olur. Teknik ekibin bizim üzerimizde çok büyük emeği var. Gerçekten bizimle çok yakından ilgileniyorlar ve gelişmemiz için bize her şeyi anlatmaya çalışıyorlar." diye konuştu.

Bursapor'un bir numaralı eldiveni Antalya'da Süha Gürsoy ve Tolga Öztaş'ın sorularını yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.