Hava Durumu

Altyapı bizim her şeyimiz

İnegölspor Altyapı Sorumlusu Kani Uçsoy, amaçlarının her yıl A takıma yeni oyuncular kazandırmak olduğunu söylerken akademi liglerinde de tüm yaş gruplarında başarı yakaladıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2019 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2019 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altyapı bizim her şeyimiz

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor'un Altyapı Sorumlusu Kani Uçsoy, Bordo Beyazlı kulübün altyapıya büyük önem verdiğini söyledi. Şu anda A Takım'ın devre arasında kampında U19 takımından 5 sporcunun karıldığını belirten Uçsoy, "Ana amacımızın A Takım'a her yıl sporcu kazandırmak olan altyapımızda devre arası kampına U19 takımımızdan Beş sporcumuzun kampa katılması bizler adına sevindirici bir durum. İnşallah orada kalıcı olurlar ve İnegölsporumuza uzun yıllarca hizmet ederler" dedi.

Genç oyunculara önem veren teknik direktör Fatih Akyel'e de teşekkür eden Uçsoy, " Genç oyuncularımızı kamp kadrosuna alan ve gelişimlerine destek olacağına inandığım Fatih Akyel hocama yönetim kurulu ve alt yapı hocaları adına da ayrıca teşekkür ederim. U15, U16, U17 ve U19 takımlarımız bu yıl tekrardan akademi liglerinde mücadele etmeye başladı. Bu liglerde maç sayısı fazla olduğundan sporcuların eksiklerini görmeleri daha kolay oluyor. İnegölspor Türkiye'nin futbolcu fabrikası unvanını almış bir ekip. Yakın zamanda A Talkımızda daha fazla oyuncu göreceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.