Hava Durumu

Altyapıya önem verecek

Tecrübeli antrenör Ayvaz Öztürk'ün çalıştırdığı Mensucatspor U-19 takımının antrenmanını ziyaret eden Başkan İbrahim Öztürk, "Altyapıya daha fazla önem vereceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2017 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2017 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altyapıya önem verecek

BAŞKANDAN ZİYARET

Son 3 sezondur alt yaş liglerinde kupalara ambargo koyan Mensucatspor'da 12 Ağustos'ta start alacak olan U-19 Ligi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı Beyazlıların genç takımını daha Bursaspor'un altyapısında başarıyla görev almış Ayvaz Öztürk çalıştırıyor. Tecrübeli antrenör nezaretinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Tesisleri'ndeki antrenmanlarını artık günde tek olarak gerçekleştiren Mensucatspor U-19 takımını önceki gün Başkan İbrahim Öztürk ziyaret etti.

FUTBOL OKULU PROJESİ

Mensucatspor olarak ligde hedeflerinin kesinlikle ilk iki sıra olacağını ifade eden Başkan İbrahim Öztürk, "Son üç sezondur başarılarımızı aldığımız kupalarla taçlandırıyoruz. Bu yıl da aynı başarıyı göstereceğimize inancım tamdır. Deneyimli hocamız Ayvaz Öztürk ve ekibiyle çok daha güzel sonuçlara imzalarımızı atacağız. Ayrıca eylül ayında okulların açılmasıyla birlikte futbol okulu projemizi devreye sokacağız. Bu proje ile altyapıya daha fazla önem vereceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.