Hava Durumu

Aman dikkat Timsah!

Timsah geride kalan maçlardaki performansıyla gelecek adına endişe yarattı

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2017 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2017 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aman dikkat Timsah!

Haber/Tolga Öztaş

İstatistikler Bursasporlu futbolcuların takım halinde ligin dibine demir attığını gösteriyor. Paul Le Guen gerekli tedbirleri almazsa Yeşil Beyazlılar'ın ilerleyen dönemde kötü sonuçlarla karşılaşması kaçınılmaz olabilir.

Süper Lig'de geride kalan 7 haftayı Bursaspor puan açısından istenilen noktada geçemedi. Ortaya çıkan rakamlar Paul Le Guen'in öğrencilerinin aşama kaydetmemesi durumunda daha kötü sonuçların ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Bursaspor topla oynama verileri ele alındığında 510,1 ile Gençlerbirliği'nden sonra ligin en kötü ikinci takımı. Topa sahip olma oranında ise Bursaspor yine 17. basamakta. Yeşil Beyazlılar yüzde 43,2 ile sadece Kasımpaşa'yı geride bırakmayı başardı. Fransız teknik adamın Avusturya kampından bu yana üzerinde sıkça durduğu paslaşmada da Bursaspor istenilen noktaya çıkamadı. Yeşil Beyazlı kramponlar takım halinde 331,6 ile 16.basamakta yer aldı ve Karabükspor ile Gençlerbirliği'nden iyi performans elde etti.

CEZA SAHASI DÜŞÜNÜLMÜYOR

Pasla oynama oranlarına göre Bursaspor yüzde 65 ortalama tutturdu. Bu rakam Paul Le Guen'in talebelerini ligin en iyi 14. takımı yapıyor. Yeşil Beyazlılar ceza alanı düşünme, yani ceza alanına yönlendirilen toplarda ise ligin en kötü takımı unvanına sahip. Bursaspor 30,4 ortalama ile Süper Lig'in dibine demir atmış durumda. Ceza alanında kullanılan toplarda Fransız teknik adamın talebeleri 13,7 ile 14. basamakta. Çekilen şutlar baz alındığında Bursaspor yine istenilen noktaya gelemedi. 9,6'lık oran Bursaspor'u ancak ligin en iyi 15. takımı yapıyor. İsabetli şutlarda ise Bursaspor 4 ortalama ile yine ligin en iyi 15. takımı. Bu rakamlar Yeşil Beyazlılar'ın önümüzdeki süreçte performanslarını daha üst düzeye çıkarması gerektiğini açıkça ortaya koyuyor.

BURSASPOR'UN 7 MAÇLIK PERFORMANSI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.