Hava Durumu

‘Amatör’de kader haftası

Bölgesel Lig’den Kestel Belediyespor ve Elmasbahçeler, Süper Amatör’den ise Gürsu Belediyespor ile Zaferspor’un katıldığı Baraj Etabı bugün başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 07:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 07:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
‘Amatör’de kader haftası
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve Süper Amatör Lig’de normal sezonun ve Play-off Turu’nun ardından sıra Baraj Etabı’na geldi. BAL 11’inci Grup’ta yer alan 4 Bursa takımı arasında ve Süper Amatör Lig Play-off Turu’nda 2’nci ve 3’üncü sırada yer alan takımların mücadeleleri bugün oynanacak müsabakayla başlayacak. Tek maç eleme usulü oynanacak bu etapta BAL’da Bursa takımları arasında 3’üncü olan Kestel Belediyespor ile Süper Amatör Lig Play-off Turu’nda 3’üncü olan Zaferspor, bugün saat 13.30’da Merinos Stadı’nda başlayacak maçta kozlarını paylaşacak.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Zorlu mücadeleler öncesi Baraj Etabı’nda katılacak takımlar taraftarlarına çağrı yaparak oyunculara tribünden destek vermelerini istedi. Yarın oynanacak bir diğer müsabakada ise BAL 11’inci Grubu Bursa takımları arasında 2’nci sırada tamamlayan Elmasbahçeler ile Süper Amatör Lig Play-off Turu’nu 2’nci sırada kapatan Gürsu Belediyespor karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka da saat 13.30’da Merinos Stadı’nda başlayacak. Kazanan takım 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme hakkı elde edecek. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.