Hava Durumu

Amatör futbocuların feci kazası:3 ölü

Giresun’un Tirebolu İlçesi'nde bu sabah meydana gelen trafik kazasında, aralarında amatör futbolcuların da bulunduğu 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2013 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2013 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Amatör futbocuların feci kazası:3 ölü

Trabzon’dan Giresun yönüne giden 39 yaşındaki Köksal Karadağ yönetimindeki 28 AY 940 plakalı otomobil, Tirebolu’nun Özlü köyü mevkisinde henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak deniz kenarındaki kayalıklara uçtu.

Kazada, sürücü Köksal Karadağ ile 45 yaşındaki Ali Ayhan ve 27 yaşındaki Mert Birleş olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan 25 yaşındaki Sercan Sarı, 31 yaşındaki Sedat Tozlu ve 25 yaşındaki Mustafa Gökhan Yamak ise yaralandı. Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan Yamak ile Tozlu, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

AMATÖR FUTBOLCULAR

Kazada hayatını kaybeden Mert Birleş’in Giresun Amatör Ligi'nde futbolcu olduğu ve askerden yeni geldiği, yaralılar Sercan Sarı ile Mustafa Gökhan Yamak’ın ise Giresun Süper Amatör Küme takımlarından Yağlıderespor’da futbol oynadıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.