Hava Durumu

Ambulans takla attı: 1 ölü, 4 yaralı

Sakarya'nın Ferizli İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ambulans refüjde bulunan aydınlatma direği ile ağaca çarparak takla attı. Rahatsızlığı nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırılan Alaattin Tavlı kazada hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ambulans takla attı: 1 ölü, 4 yaralı
Kaza bu akşam saatlerinde, Ferizli Gölkent kavşağında meydana geldi. Karasu'dan aldığı Alaattin Tavlı'yı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürmekte olan Sezai A. idaresindeki ambulans sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direği ile ağaca çarparak takla attı.

1 ÖLÜ, 4 YARALI

Kazada devrilen ambulansta bulunan hasta ile bir hasta yakını ve ambulansta görevli 3 kişi yaralandı. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar ambulanstan çıkarılan yaralılara destek olmaya çalıştılar. Ferizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Alaattin Tavlı bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ambulansta bulunan Talha Tavlı ise Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, yaralı 3 sağlık personeli ise tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.