Hava Durumu

Amedsporlu yöneticiden 'dayak' açıklaması!

Ankara’da linç edilmeye çalışılan Amedspor yöneticilerinden Soran Haldi Mızrak, kendilerine saldıranların arasında, ilk devrede Diyarbakır’da kahvaltıda ağırladıkları 4 Ankaragücü yöneticisinin de olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Amedsporlu yöneticiden 'dayak' açıklaması!
Ankara’da hafta sonu oynanan ve Diyarbakır ekibinin 2-1 kazandığı maçta protokol tribününde Amed Sportif  yöneticileri saldırıya uğramıştı. Görüntülerde yer alan vedayak yedikten sonra 2.5 metre yükseklikteki merdiven boşluğundan atılan Amed Sportif Kulübü Basın Sözcüsü ve avukatı Haldi Sorun Mızrak, dehşet anlarını anlattı.

\"\"

Mızrak kendisine saldıranları net gördüğünü belirterek “İki tanesinin boynunda yeşil renkli akredite resmi güvenlik görevlisi kartı vardı” dedi. Yeni Yüzyıl'ın haberine göre Ankaragücünün Diyarbakır’a geldiğinde havaalanında karşıladıklarını, yöneticilerikendi araçlarıyla alıp kahvaltıya gittiklerini belirten Kıvrak, maçta herhangi gerginlik olmadığını berabere biten maçın ardından yine Ankaragücü yöneticilerini havaalanına kadar uğurladıklarını belirtti.

\"\"

Mızrak kendisini darp edenlerden üçünün o gün kahvaltıda bulunanlardan olmasının kendisini üzdüğünü söyledi.
Mızrak tüm bu yaşananların sorumlusunun Türkiye Futbol Federasyonu’ olduğunu belirterek “Sezon başından beridir bizi hedef haline getirdiler bir türlü ne ismimizi ne de sportif başarımızı hazmedemediler. Biz Türkiye’de spor yapan bir kulübüz. GerekTFF gerek maç yaptığımız kulüpler olsun bizi bu kadar düşmanlaştırmasınlar.Bunlar insanları duygusal olarak daha fazla ayrıştırmaya, kopuşu daha da derinleştirmeye neden olacaktır” diye konuştu. Burnu kırılan Amed Sportif Asbaşkanı Nurullah Edemen ise “Bu işin organize geliştiğini ifade etmek istiyorum. Otele gittiğimizde bir arkadaşımız, protokole bir saldırı yapılacağını söyledi. Ben bunu ciddiye almadım hatta tersledim. Öyle bir şey olur mu, bu insanlar bizim arkadaşlarımızdır. Biz bu rahatlıkla gittik. Dayağı yedikten sonra anladık. Yürekli insanlar olsaydı keşke teke tek gelseydiler, 50-60 kişi 5 kişinin üstüne çullanmasaydı” dedi.

\"\"

 ‘Boynum kırılmasın, alçaktan düşeyim diye ben uzandım...’

Kulüp avukatı Mızrak, olayı şöyle anlattı: “İlk etapta saldırı oldu, tepki gösterdim. Tepki göstermemin üzerine 7-8 kişi saldırdı. 3 kişi aşağıdan zaten beni çekiyordu. Onlarla mücadele etmeye çalışırken birde arkadan itiklendiğimi hissedince beni kafa üstü çakıp boynumu kırmasınlar diye ben uzandım ki daha yakın mesafeden düşeyim diye. En son biri gelip kemerden tutup arkadan atınca biraz şans eseri sırt üstü düştüm. Aşağıda daha şiddetli bir şekilde tekmelerle giriştiler. Başkanımız birilerini üstünden almaya çalıştı ve araya girme bahanesi ile bir Ankaragücü yönetici benim çektiği sırada son yumruğu o vurdu. Gözümün üzerindeki şişliğin sebebi yumruk oldu.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.