Hava Durumu

Amerikan Pastası'nın güzel oyuncusu son haliyle sevenlerini korkuttu

Zayıflama tutkusundan bir türlü vazgeçemeyen Amerikan Pastası filminin yıldızı Tara Reid, görüntüsüyle kaygı uyandırmaya devam ediyor...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2018 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Amerikan Pastası'nın güzel oyuncusu son haliyle sevenlerini korkuttu

Amerikan Pastası filmleriyle tanıdığımız Tara Reid son yıllardaki görüntüsüyle tüm hayran ve sevenlerini sadece şaşırtmakla kalmayıp aynı zamanda endişelendiriyor da.

Tüm dünya "body positivism" yani beden olumlama akımının etkisindeyken, kadınlar kendi bedenleri ve fazla kilolarıyla barışmaya başlamışken 42 yaşındaki Tara Reid anoreksiya seviyesindeki zayıflığıyla korkutuyor.

Çocuk oyuncu olarak tanınan ve sonrasında oynadığı Amerikan Pastası filmleriyle şöhrete ulaşan Tara Reid sonraki yıllarda kariyerinde düşüş yaşamaya başlamış ve önemli yapımlarda yer alamamıştı.

Zayıflık konusunda takıntılı olan ve bu takıntısını sağlığını kaybetme boyutuna taşıyan güzel oyuncu yıllardır tüm uyarılara rağmen bu ısrarından vazgeçmiyor.

Sık sık Malibu plajlarında görüntülenen Tara Reid özellikle bikini giydiğinde ortaya çıkan görüntü oyuncunun zayıflığının boyutunu gözler önüne seriyor.

Güzel oyuncu için endişelenenler olduğu kadar eleştirenler de bir hayli fazla. Bu derecede zayıflık tutkusuyla ve sürekli estetik operasyonlar geçirmesiyle basının ilgi odağı olan aktrisin genç kızlara kötü örnek olduğu söyleniyor.

Katıldığı davetlerde giydiği mini elbiselerden görünen ince bacaklarının üzerinde zorlanarak durabiliyormuş gibi görünen yıldız oyuncunun cildinin de yaptırdığı estetik ameliyatlar yüzünden bir hayli yıpranmış olduğu gözlerden kaçmıyor.

Özellikle şeffaf kumaşlar giydiği zaman kemikleri dışarıdan görünecek ve neredeyse sayılabilecek hale gelen güzel oyuncu umarız bu sağlıksız tutkusundan vazgeçerek sağlıklı günlerine döner...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.