Hava Durumu

Anadolu Efes'te deprem! Efsane ismi gönderdiler

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'te Fenerbahçe yenilgisi sonrası şok bir gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Anadolu Efes'te deprem! Efsane ismi gönderdiler
Lacivert beyazlı kulüp, 73-69'luk Fenerbahçe yenilgisinden sonra yaptığı açıklamada, Sırp başantrenör Dusan Ivkovic ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Anadolu Efes Kulübü'nden yapılan açıklama, şöyle:

"Yönetim kurulumuz 25 Nisan 2016 Pazartesi günü itibariyle 2 sezondur baş antrenörlüğümüzü yapan Sn. Dusan Ivkovic ile yolları ayırma kararı almıştır. Kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz."

IVKOVIC: BU MAÇI KAYBEDİNCE GÖNDERİLDİM

Dusan Ivkovic de Fenerbahçe maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında ilginç açıklamalar yaptı. Kulüp başkanı Tuncay Özilhan'ın, genel direktör Alper Yılmaz vasıtasıyla kendisine, 'Bu maç kaybedilirse görevine son verilecek' mesajını ilettiğini ifade eden Ivkovic, şunları söyledi:

"Bu maçı kazanıp ya da kaybetmek benim işime devam edebilmem konusunda çok etkili olacaktı. Tuncay Bey, Alper Bey aracılığıyla eğer bu maçı kazanamazsak işime devam edemeyeceğimi söyledi. Ben mutlu bir adamım, hiçbir yerde işimi yarım bırakmadım. Gururluyum ve iyi hissediyorum. Burada herkesle iyi bir ilişkim var. Bu, yeni bir feodal sistem bu nedenle başkanımıza saygı duyuyorum. Sezon içinde bana 'Koç tebrikler, yine bütçesi bizden düşük bir takıma kaybettik' gibi mesajlar geldi, bu ironik. 

"TUNCAY BEY'İN MESAJI ÇOK AĞIRDI"

Tuncay Bey'in bana gönderdiği son mesaj çok ağırdı, bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledim. Şu an gerçekten iyi hissediyorum, inanın bana. Her şeyi denedim ama Tuncay Bey'in anlaması için en az on yıl gerekli. Tuncay Bey ve ailesi için her şeyin en iyisini diliyorum, söyleyecek başka bir şeyim yok."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.