Hava Durumu

Angelina Joie'nin izinde

Müzik kariyerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adını duyurmak isteyen Hadise, çalışmalarıyla tüm dünyaya örnek olan Angelina Jolie gibi kendi projesini kurmak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2013 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2013 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Angelina Joie'nin izinde

"Visal" isimli single'ı ile beğeni toplayan ünlü şarkıcı Hadise, ülkesi adına gereken konulara sosyal sorumluluk anlamında dahil olmak istediğini açıkladı. Bu çerçevede Gülben Ergen'in yaptığı işleri çok beğendiğini belirten Hadise, "Ama o projenin başına çocuksuz 20-25 yaşında birini koysanız çok inandırıcı gelmez insanlara, çok etkilemez. Bence her proje için doğru biri vardır" dedi. Elinden geldiği kadar sosyal projelerde yer almaya çalıştığını dile getiren şarkıcı, "Ama hayalim bir gün kendi projemi kurmak" diye konuştu.

AVRUPA'YA DA AÇILACAĞIM

Kariyerine yönelik büyük hayalleri olduğunu da ifade eden Hadise, zamanı geldiğinde dünyaya açılacağını söyledi. Avrupa'da başarılı olmak için çok iyi bir ekibe ve büyük paralara gerek olduğunu dile getiren güzel şarkıcı, "Ben istersem bir haftada çıkarabilirim İngilizce albüm. Ama amaç o değil. Her şeyin bir zamanı vardır. Ben o zamanı bekliyorum" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.