Hava Durumu

Angelina Jolie memelerinden sonra şimdi de...

Ünlü yıldız Angelina Jolie, geçen hafta geçirdiği operasyonla yumurtalıklarını aldırdığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2015 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2015 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Angelina Jolie memelerinden sonra şimdi de...
39 yaşındaki Jolie, New York Times gazetesine yazdığı yazıda geçen hafta ameliyat masasına yattığını ve yumurtalıklarını aldırdığını belirti.

Jolie, yaşadıklarını New York Times'ta yayınlanan Angelina Jolie Pitt: Bir Operasyonun Güncesi başlıklı yazıda anlattı. 

Operasyonun ardından Jolie'nin yumurtalıkları ile birlikte Fallopian tüpleri de alındı. Böylece altı çocuk annesi Jolie erken yaşta menopoza girdi.Annesi Marcheline Bertrand'ı yumurtalık kanserinden kaybeden Jolie, kendisinin de aynı hastalığa yakalanma riski olduğunu öğrenince 2013 yılında iki göğsünü birden aldırmıştı. 

Jolie, gazeteye hazırladığı yazıda taşıdığı BRCA1 geni yüzünden yüzde 87 göğüs kanseri ve yüzde 50 yumurtalık kanseri riski oluğunu da belirtti. Jolie'nin zaten bir süredir yumurtalıklarını aldırmayı düşündüğü biliniyordu. Ancak geçen hafta doktorundan gelen acil telefonla operasyon öne çekildi. 

Jolie yazıda artık menopoza girdiğini ve bir daha çocuk doğurma şansı kalmadığını da belirtti. Angelina Jolie'nin annesi Marcheline Bertrand, yumurtalık kanserine yakalandı.Yaklaşık 7 yıl hastalıkla mücadele eden Bertrand, 2007de 57 yaşındaşken hayata veda etti.Marcheline Bertrand'ın son nefesini verdiği sırada yanında Angelina Jolie, oğlu James Haven ve Brad Pitt de vardı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.