Hava Durumu

Angelina Jolie ve Brad Pitt gizlice buluşuyor!

Boşanma davası sonrası çocuklarının velayeti için mücadeleye giren ve sonunda gizliklik konusunda geçici anlaşmaya varan Angelina Jolie ve Brad Pitt ikilisinin gizlice buluştukları öne sürüldü. Gizlilik gerekçesi, Angelina Jolie'nin duygusal durumu...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Angelina Jolie ve Brad Pitt gizlice buluşuyor!

Hollywood'un iki ünlü oyuncusu Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma sonrası gizlice buluştukları iddia edildi. Ancak bu buluşma çiftin barıştığı ve yeniden birlikte olmaya başladığı anlamına gelmiyor.

Hollywood Life'ın haberine göre, 42 yaşındaki Jolie ile 53 yaşındaki Pitt, çocuklarıyla birlikte gizlice randevulaşıyor.

Çifte yakın kaynakların aktardığına göre Jolie, evde görüşmelerden rahatsızlık duyduğu için ailece dışarıda randevulaşıyorlar.

Jolie'nin, Pitt'in daha önce birlikte yaşadıkları evine gitmek istemediğinden, evin birkaç blok ötesinde çocuklarını babalarına bıraktığı ve daha sonra tekrar aldığı öğrenildi.

Çifte yakın bir kaynak, "Angelina çocuklarını büyüttüğü ve şu anda Pitt'in yaşadığı eve girince duygusalaşıp eski anılarını hatırlıyor. Bu, acı verici ve rahatsız edici durumu yaşamak istemediğinden, buluşmaları evin yakınında yapıyorlar" dedi.

Çiftin buluşma noktasının, Brad Pitt'in evinin yakınındaki otoyolda bulunan evcil hayvan dükkanı yanı olduğu öne sürüldü. Bu noktanın, Jolie'nin şu anda çocuklarıyla yaşadığı Los Feliz'deki eve de çok yakın olduğu belirtildi.

Hollywood dünyasında 'Brangelina' adıyla anılan ünlü çift, geçen yıl eylül ayında boşanma davası açmak üzere mahkemeye başvurmuştu.

Yaklaşık 10 yıllık birlikteliklerinin ardından 2014'te evlenen çift, boşanma aşamasında 3'ü biyolojik 3'ü evlatlık olmak üzere 6 çocuklarının velayeti konusunda sorun yaşıyordu.

Sonunda mahkemeden gizlilik kararı çıkartan ikili, çocukların Jolie'de kalmaları ve belli zamanlarda Pitt ile görüşmeleri konusunda geçici anlaşmaya varmıştı.

Çiftin, çocuklarının boşanma sürecini atlatması ve ailenin belirli günlerde bir araya gelmesi konusunda birlikte hareket etme konusunda da anlaştıkları duyurulmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.