Hava Durumu

Angeline'dan şok karar! Oyunculuğu bırakıyor

ABD'li sinema oyuncusu ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komisyonu İyi Niyet Elçisi Angeline Jolie, oyunculuğu yakın zamanda bırakacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2014 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2014 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Angeline'dan şok karar! Oyunculuğu bırakıyor
Yönetmenliğini yaptığı ''Unbroken'' filmi hakkında ''Du Jour'' dergisine röportaj veren ünlü oyuncu, bundan sonraki kariyerine yönetmen olarak devam etmek istediğini belirtti.

Sinema dünyasındaki planının kesinlikle kamera arkası olduğunu ifade eden Jolie, ''Bir oyuncu olarak hiçbir zaman rahat olmadım. İlgi merkezi olmayı ve kamera önünde bulunmayı sevmiyorum. Bundan sonrası için yönetmenliğe ağırlık vermek istiyorum'' dedi.

Angelina Jolie'nin yönetmenliğini yaptığı ve Louis Zamperini adlı Amerikalı uzun mesafe koşucusunun inanılmaz hayat öyküsünün anlatıldığı ''Unbroken'' filminin başrollerinde, Jack O'Connel, Domnhall Gleeson, Garret Hedlund yer alıyor. Film, 26 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak.

Yönetmenlik kariyerine 2007 yapımı ''A Place in Time'' isimli belgesel ile adım atan ABD'li oyuncu, yönetmenliğini yaptığı ve eşi Brad Pitt ile beraber rol aldığı ''By The Sea'' filmin çekimlerini, kısa süre önce tamamladı. Filmin, gelecek yıl vizyona girmesi bekleniyor.

Angelina Jolie, ''Girl Interrupted'' adlı filmdeki performansıyla 2000 yılında ''en iyi yardımcı kadın oyuncu'' dalında Oscar almıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.