Hava Durumu

Ankara'da gollü maç!

Spor Toto Süper Lig 30. hafta karşılaşmasında Ankaragücü'ne konuk olana Aytemiz Alanyaspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-1 kazandı. Kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü kritik bir kayıp yaşarken Alanyaspor iki hafta sonra galibiyetle tanıştı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2020 22:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2020 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ankara'da gollü maç!

Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde oynanan Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor mücadelesi bol gollü bir karşılaşmaya sahne oldu.

Karşılaşmanın 44. dakikasında penaltı kazanan ev sahibi Ankaragücü, Dever Orgill'in vuruşu kaleci Marafona'ya nişanlamasıyla öne geçme şansını tepti ve ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan konuk ekip Alanyaspor, 64. dakikada Papiss Cisse ve 66. dakikada Onur Bulut'un attığı gollerle skoru 2-0'a getirirken 78'de penaltıdan Bakasetas durumu 3-0 yaptı.

Alanyaspor'un üst üste bulduğu goller karşısında demoralize olan Ankaragücü, 82'de Javier Rivas ile skoru 3-1 yapsa da son sözü 90'da Junior Fernandes söyledi ve Alanyaspor karşılaşmayı 4-1 kazandı.

Alanyaspor bu sonuçla puanını 48 yaparken son sıradaki Ankaragücü 25 puanda kaldı ve son 4 haftaya girilirken kümede kalma şansını zora soktu.

Ankaragücü gelecek hafta deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olurken Alanyaspor sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.