Hava Durumu

Ankaragücü antrenörü Kaplan'dan şaşırtan açıklama!

Başkent temsilcisinin antrenörü Mustafa Kaplan, "Saha dışında Bursaspor ile farklı bir kardeşlik ve dostluğumuz var. Bu saha dışında var ama saha içinde yok. Saha içinde kardeşlik diye bir şey düşünmüyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2019 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2019 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ankaragücü antrenörü Kaplan'dan şaşırtan açıklama!

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın Bursaspor'u ağırlayacak Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Kaplan açıklamalarda bulundu. İlk olarak geçtiğimiz haftayı değerlendiren Kaplan, "Antalyaspor maçında 4 gol beklemiyordum ama 3 puanı bekliyordum.

Biz Antalyaspor'a önde basarsak maçı kazanırız diye oyuncularımıza aktarmıştık. 4 gollü bir galibiyet bizi mutlu etti. Bu sezon ilk kez deplasmanda 4 gol atan bir takım var. 4 maçta 10 puan alan bir takım var. Her şey iyi gidiyor, bu da sahaya da yansıyor. Ankaragücü iyi yerlere gelecek" ifadelerini kullandı.

Bursaspor ile taraftarların kardeşlik ve dostluk yaşadıklarını da değinen Mustafa Kaplan, "Biz tüm takımlarla kardeşiz. Saha dışında Bursaspor ile farklı bir kardeşlik ve dostluğumuz var. Bu saha dışında var ama saha içinde yok. Saha içinde kardeşlik diye bir şey düşünmüyorum. Biz kazanmak için oynayacağız. İnşallah kazanacağız. Tabii ki dostluklar ayrı bir şey. Bursaspor'un 27 puan, bizim ise 30 puanımız var. Onların deplasman grafiğini bakınca 1 galibiyetleri var. Kazanmak isteyen biziz. İnşallah 3 puanı alıp bir an önce buradan çıkmak istiyoruz. Mesafe daraldı. Ligde her puanın önemi var" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.