Hava Durumu

Ankaragücü'nde Klukowski şoku!

Sivasspor maçından alacağı 1 puanla ligde kalmayı garantileyecek olan Ankaragücü, eski oyuncusundan gelen açıklama ile sarsıldı. 2011 yılında Ankaragücü formasını giyen Klukowski, "Bu 9 yıldır süren bir konu ve bir türlü çözülmedi. Avukatım şu anda işlemleri başlattı ve bu sezon için Ankaragücü'ne 6 puan silme cezası gelmesi gündemde." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2019 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2019 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ankaragücü'nde Klukowski şoku!

Başkent ekibinin başı büyük dertte. Sarı-lacivertliler'in 2011'de formasını giyen Klukowski'ye olan 160 bin Euro'luk borç ödenmediği için FIFA'dan önümüzdeki günlerde 6 puan silme cezası gelebilir. Oyuncunun ödemesi için verilen sürenin dolduğu ve son tarihin 3 Mayıs'ta geride kaldığı öğrenildi.

"ANKARAGÜCÜ'NÜ HEP İDARE ETTİM"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Michael Klukowski, "Bu 9 yıldır süren bir konu ve bir türlü çözülmedi. Ankaragücü'nü alt liglere düştüğü zamanlarda hep idare ettim, transfer yapabilmeleri için birçok kez kolaylık yaptım ama onlar bana olan sözlerini tutmadı. En son verdiğimiz süre de doldu. Avukatım şu anda işlemleri başlattı ve bu sezon için Ankaragücü'ne 6 puan silme cezası gelmesi gündemde" dedi.

"6 PUANLARI SİLİNİRSE KÜME DÜŞECEKLER"

Klukowski, "Takımın şu anda içinde bulunduğu durumu iyi biliyorum. 6 puanları silinirse küme düşecekler, bunu da biliyorum. Ancak yapabileceğim bir şey yok. Bu konunun şimdiye kadar çözülmesi gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.