Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankaralı aileye ikinci şehit acısı

Türkiye-Irak sınır hattında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerden piyade er Yener Kırıkcı'nın şehadet haberi, Ankara'nın Çubuk ilçesindeki baba ocağına ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2019 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2019 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ankaralı aileye ikinci şehit acısı

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Kavuşak Seriberi üst bölgesine sızmaya çalışan bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen er Kırıkcı'nın (26) Çubuk'a bağlı Akkuzulu Mahallesi'ndeki babaevine giden askeri yetkililer, sağlık görevlileri eşliğinde şehadet haberini baba Mustafa Kırıkcı ile diğer aile üyelerine iletti.

Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer, Belediye Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Jandarma Komutanı Umut Gürses, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan da şehidin evine giderek baba Mustafa ile Ayşe Kırıkcı'yı teselli etmeye çalıştı.

Aile bireyleri gözyaşı dökerken yakınları ve mahalleli de taziye için eve geldi. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı.

Öte yandan ailenin ikinci şehidini verdiği öğrenildi. Şehidin dayısı Yüksel Tuzcu'nun da 1993 yılında Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Üzümlü karakolunda şehit olduğu belirtildi.

Şehit piyade er Yener Kırıkcı'nın bugün Akkuzulu Mahallesi'nde toprağa verilmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.