Hava Durumu

Anne ile 2 oğlu gözaltına alındı!

Samsun'da, polis tarafından sokakta uyuşturucu satanlara yönelik düzenlenen operasyonda, anne ile 2 oğlu gözaltına alındı. Yapılan aramada, kadının iç çamaşırından 3 paket halinde 11 gram bonzai çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2018 19:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2018 19:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Anne ile 2 oğlu gözaltına alındı!

Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yaptıkları çalışmalar kapsamında, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesinde oturan Şafak A. ile kardeşi Tuncay A.'yı takibe aldı. Kardeşlerin 2 farklı kişiye uyuşturucu sattıkları tespit edilerek, eve operasyondüzenlendi.

Operasyonda Şafak A. ve Tuncay A. ile anneleri Melike A. gözaltına alındı. Polis yaptığı üst aramasında, anne Melike A.'nın iç çamaşırında 5.09, 3.62 ve 2.89 gram olmak üzere 3 paket halinde toplam 11.6 gram bonzai ele geçirdi. Evde yapılan aramada ise uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 1680 TL ve 64.07 gram bonzai ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edilen kardeşlerden Şafak A., 'uyuşturucu ticareti' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tuncay A. ve annesi Melike A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.