Hava Durumu

Anne olamamaktan korkuyordu! Annesini boğarak öldürdü

Kızı Aslı Sönmezler tarafından boğularak öldürülen Belgin Hızal'ın eski eşine yolladığı e-mail mahkemede delil oldu. E-mail'de Aslı'nın ilaçlarını kullanmadığı için durumunun kötüye gittiği anlatılıyor. Aslı Sönmezler'in üvey annesi Arzu Sönmezler, "Aslı'nın anne olamayacağı korkusuyla ilaçlarını almadığını ve hastalığının bu yüzden ilerlediğini düşünüyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2017 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2017 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Anne olamamaktan korkuyordu! Annesini boğarak öldürdü

İstanbul Sarıyer'de annesi Belgin Hızal'ı (57) boğarak öldüren Aslı Sönmezler'le ilgili ceza davası sürüyor. Önceki gün görülen duruşmada tutuklu sanık Aslı Sönmezler avukatıyla birlikte hazır bulundu. Avukat mahkemeye Hızal'ın Amerika'da yaşayan eski eşi Haluk Sönmezler'e ölmeden 3 ay önce gönderdiği elektronik postayı delil olarak sundu.

Elektronik postada, Aslı Sönmezler'in kullandığı ilaçları regl olmasını engellediği için bıraktığını, bu yüzden durumunun daha kötüye gittiğini belirterek eski eşinden yardım istedi.

Aslı Sönmezler'in üvey annesi Arzu Sönmezler, "Aslı'nın anne olamayacağı korkusuyla ilaçlarını almadığını ve hastalığının bu yüzden ilerlediğini düşünüyoruz" dedi. Savcı, Aslı Sönmezler'in Adli Tıp raporuna göre ceza ehliyeti bulunduğunu belirterek ağırlaştırılmış müebbet istedi. Aslı Sönmezler'in akıl hastası olduğuna dair değişik kurumlardan 6 rapor bulunduğunu belirten avukatı ise yeniden rapor alınmasını istedi. Mahkeme, tutuklu sanık Aslı Sönmezler'in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.