Hava Durumu

Anne ve oğula arabada infaz

İzmir'in Çiğli ilçesinde kimliği belirsiz bir şahıs, park halindeki arabanın içerisinde olan anne Emine Uysal ile oğlu Harun Uysal'a kurşun yağdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Anne ve oğula arabada infaz
İzmir'in Çiğli ilçesinde kimliği belirsiz bir şahıs, park halindeki arabanın içerisinde olan anne  Emine Uysal ile oğlu Harun  Uysal'ı kurşun yağmuruna tuttu. Kimliği belirsiz şahıs olay yerinden kaçarken anne ve oğul hayatını kaybetti.

ARAÇLARINA BİNDİLER, KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDULAR

Olay, bugün saat 09.30 sıralarında  İzmir'in Çiğli ilçesi Evka-6 mahallesinde meydana geldi. Evlerinden çıkan  Emine Uysal (55) ve oğlu Harun  Uysal (30), 35 HJS 14 plakalı araçlarına bindi. Ardından sokağa gri renkli araçla gelen kimliği belirsiz bir şahıs, anne ve oğlunu kurşun yağmuruna tuttu.



KATİL, GELDİĞİ ARAÇLA KAÇTI

Şahıs geldiği araçla kaçarken silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi.  Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken kimliği belirsiz şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Elektrik işleri ile uğraşan Harun  Uysal'ın bir süre önce çalışırken kalça kemiğini kırdığı ve çalışamadığı belirtildi.

1 YIL ÖNCE TAŞINMIŞLAR

Öte yandan  Emine Uysal ve Harun  Uysal'ın ikamet ettikleri daireye bir yıl önce taşındıkları ve  Emine Uysal'ın da bir aydır takı kursuna gittiği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.