Hava Durumu

Annesinin katilinden hamile kalmıştı...

Birlikte yaşadığı sevgilisi tarafından vurulan 2 aylık hamile Ayşe Kocaoğlu'nun hastane tarafından reddedilen kürtaj olma isteğine Sağlık Bakanlığı’ndan yanıt geldi. Bakanlık, Kocaoğlu'nun isteğine sağlık durumu nedeniyle onay verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2015 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2015 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Annesinin katilinden hamile kalmıştı...
Muğla’da birlikte yaşadığı sevgilisi tarafından pompalı tüfekle kolundan vurulan 2 aylık hamile Ayşe Kocaoğlu (24), karnında bebeği olduğu için enfeksiyona karşı ilaç verilmediğinden kolunu kaybetme riskiyle karşı karşıyaydı. İddiaya göre  Kocaoğlu kolunu kaybetmemek için kürtaj olmak istedi. Ancak hastane kürtajı bebeğin babasının izninin olmaması sebebiyle reddetmişti.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada; “ İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesinde Tıbbi Konsey toplanmış ve hastanın sağlık durumu nedeniyle gebeliğin sonlandırılmasına karar vermiştir. Ayrıca hastanın hamile olduğu için, tedavisinin yapılmadığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Hastamızın antibiyotik tedavisine devam edilmekte olup, şu an için kol kaybı gibi bir durum söz konusu değildir “ denildi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.