Hava Durumu

Annesinin mezarı başında canına kıydı

Kütahya'da 52 yaşındaki Metin Emekli, borçlarını ödeyememesi ile geçirdiği bunalım sonucu annesinin mezarı başında intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2013 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2013 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Annesinin mezarı başında canına kıydı

Kütahya'da nalbur 52 yaşındaki Metin Emekli, borçlarından dolayı geçirdiği bunalım sonucunda annesinin mezarının yanındaki ağaca iple kendini asarak yaşamına son verdi.

Olay, Ahi Erbasan Mezarlığı'nda meydana geldi. Mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlar, ağaçta asılı bir kişiyi görünce 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin yaptığı incelemede kendini asanın evli ve 4 çocuk babası Metin Emekli olduğu belirlendi.

Yapılan araştırmada Metin Emekli'nin, 18 Temmuz 2012 tarihinde ölen annesi Hatice Emekli'nin mezarının yanındaki ağaca kendini astığı, geride de "Ben iyi bir adam değilmişim. Çok borcum var, ödeyemiyorum bu yüzden hayatıma son veriyorum" yazılı not bıraktığı bildirildi.

Metin Emekli'nin cesedi, otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.