Hava Durumu

Antalya'da hortum dehşeti

Antalya'da öğle saatlerinde yaşanan hortum nedeniyle iki kişi yaralanırken, dünyaca ünlü Konyaaltı sahilindeki işletmeler büyük zarar gördü.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2012 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2012 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Antalya'da hortum dehşeti
Hortumun büyüklüğü ve zararı ise saniye saniye amatör kameralara yansıdı.

Olay, 12.00 sıralarında dünyaca ünlü Antalya Konyaaltı sahilinde meydana geldi. Denizde başlayan dev hortum bir anda yön değiştirerek, sahilde bulunan işletmelere geldi. İşletmede bulunanlar bir anda kendilerini dışarı atarken, olay anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Sahilde bulunan işyerleri büyük zarar görürken, çalışan Doğan Aydoğan ve Nadir İmeci, hortumun içinde kaldı. Aydoğan, ağaca tutunarak kendini korurken, dev hortum İmeci'yi içine alarak havalandırdı ve düşürdü. Hortum işletmede bulunan şezlong ve şemsiyeleri de uçurdu. Yaklaşık 5 dakika görülen hortum sonrası işletmenin dışında bulunan malzemeler büyük zarar gördü. Aydoğan ve İmeci'nin tedavileri olay yerinde yapıldı.

Hortumun denizden geldiğini ve seyrederken bir anda içinde kaldığını belirten İmeci, "Beni içine aldı. Yerde kaldım. Sürükledi. Havalandıktan sonra yere attı. Çok korktum" dedi.

Aydoğan bir anda ne olduğunu anlamadığını ve ağaca tutunduğunu söyledi.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.