Hava Durumu

Antalya'dan Yusuf geçti

Bursaspor'un 4-11 Ocak tarihleri arasında Belek'te gerçekleştirdiği devre arası kamp çalışmalarına Yusuf Erdoğan damgasını vurdu. 3 hazırlık maçında 2 gol ve 1 asist yapan Yusuf kampın yıldızı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Antalya'dan Yusuf geçti

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Süper Lig'in ilk yarısını 25 puanla 9. sırada tamamlayan Bursaspor'un 4-11 Ocak tarihleri arasında Antalya Belek'te gerçekleştirdiği kampı oldukça verimli geçti. Teknik direktör Paul Le Guen'in sadece izlemekle yetindiği ve kondisyoner Giovanni'nin yüklemeleriyle geçen dönemde Yeşil Beyazlılar 3 de hazırlık maçı oynadı. İlk maçta Altınordu'yu 3-2 yenen Timsah'ta Yusuf ve Delarge ön plana çıkan isimler oldu. İlk maçta gol atan forvetler Stancu ve Kubilay ise skora katkı sağlamalarına rağmen performans olarak bekleneni veremediler. Kampa özel izinle geç katılan isimler olması sebebiyle forma şansı bulan Ricardo Faty, Rüştü Hanlı ve Onur Atasayar da ikinci yarı öncesi güven veremediler.

Bursaspor Belek'teki ikinci maçında ise İskenderbey ile karşı karşıya geldi. Maçı 3-0 kazanan Yeşil Beyazlılar Titi ve Ekong'un dönmesiyle savunmada çok daha derli toplu gözükürken ileride ise Yusuf Erdoğan şov vardı. 25 yaşındaki kanat oyuncusu maçın ilk golünde müthiş bir koşu yaparak klas bir gol atarken. İkinci golde de bu kez ters ayakla mükemmel bir asist yaptı ve Sinan'a gol attırmayı başardı. Üçüncü golü ise oynadığı her dakika taraftarı heyecanlandıran Jires penaltıdan kaydetti. 3. ve son maç Kukesi'ye 2-1 kaydedilirken, Batalla'nın enfes frikiği aklımızda kaldı. Zaten maestronun oyundan çıkmasıyla oynanan futboldaki düşüş 2-1'lik yenilgiyi getirdi. Kampın yıldızı çalışmaları ve maçlardaki performansıyla Yusuf Erdoğan olurken, hayal kırıklıkları ise forvetler oldu. Stancu, Sinan ve Kubilay hem antrenmandaki hırssız çalışmaları hem de maçlardaki performansıyla Bursaspor'un neden forvet aradığının resmini bize çizdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.