Hava Durumu

Apart otele fuhuş baskını

Muğla'nın Marmaris İlçesi’nde, polisin 50 odalı bir apart otele düzenlediği fuhuş operasyonunda 2’si Kırgızistan uyruklu kadın olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apart otele fuhuş baskını
Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, oteller bölgesi olarak adlandırılan Siteler Mevkii’nde 50 odalı butik otelde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine hareket geçti.

Saat 02.00 sıralarında otele baskın düzenleyen polis, fuhuş yaptıkları iddiasıylaKırgızistan uyruklu 34 yaşındaki N.A. ve 23 yaşındaki F.K. ile kadınlarla birlikte olan evli 37 yaşındaki B.E. ve 44 yaşındaki A.K. ile fuhşa aracılık yapan 47 yaşındaki R.Ç.’yi gözaltına aldı.

İfadelerinde turistik gezi amacıyla Marmaris’e geldiklerini, erkeklerle gönüllü birlikte olduklarını söyleyen iki Kırgızistan uyruklu kadının sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı. Yabancı uyruklu kadınlarla birlikte olan B.E. ve A.K. ifadelerinin alınmasından sonra 250’şer lira idari para cezası kesilerek serbest bırakıldı.

Fuhşa aracılık ettiği tespit edilen ve verdiği ifadesinde kadınları kendisinin pazarladığını itiraf eden R.Ç. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.