Hava Durumu

Apartmanda yangın dehşeti

RİZE’nin Çayeli İlçesi'nde 8 katlı apartmanın bodrum katında yangın çıktı, üst katlar duman içinde kaldı. Binada mahsur kalan 2'si kendi çocuğu olmak üzere 4'ü çocuk 6 kişiyi, itfaiye aracının merdiveniyle balkona çıkan apartman sakinlerinden Muhammet Eyüboğlu kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apartmanda yangın dehşeti

Bugün sabah saatlerinde, 8 katlı binanın bodrumunda odunların tutuşmasıyla yangın başladı. Çıkan duman havalandırma boşluklarından binaya dağıldı, havalandırma pencereleri açık olan daireler kısa sürede dumanla doldu. Bazı bina sakinleri evlerinde mahsur kaldı. Yangına müdahale eden ancak dumanın bodrum kattan binaya dağıldığını fark etmeyen Çayeli Belediyesi itfaiye ekipleri, yoğun duman çıkan 4’üncü kattaki daireye su sıktı. Bu arada Rize İtfaiyesi de olay yerine gelerek söndürme çalışmalarına yardımcı oldu. Binaya giren ancak kullandığı maskenin oksijen tüpünün bitmesi nedeniyle Çayeli Belediyesi itfaiye ekibinden bir kişi fenalık geçirdi. Yangın alanından uzaklaştırılan itfaiyeciye yardım ekipleri müdahale etti. Yangının bodrum katında çıktığı anlaşılınca itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü.

Bu arada apartmanın 4'üncü katında mahsur kalan çocuklarını ve yakınlarını kurtarmak isteyen Muhammet Eyüboğlu, Çayeli Belediyesi itfaiye aracının merdiveniyle tırmanarak önce balkonundaki 2 çocuğu ile 2 bebeği kurtardı, ardından da tekrar çıkarak kalan 2 kişiyi daha alıp aşağı indirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.