Hava Durumu

Apple'dan Scorsese'nin yeni filmine 180 milyon dolar

Geçtiğimiz yıl The Irishman için Netflix ile bir araya gelen yönetmen Martin Scorsese'nin bir sonraki filminin Apple'dan destek alacağı raporlandı. The Irishman gibi bir klasik daha bekleniyor. Apple 180 milyon dolar bütçe ile Killers of the Flower Moon filmine yatırım yapacak!

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2020 21:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2020 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple'dan Scorsese'nin yeni filmine 180 milyon dolar

Killers of the Flower Moon için Apple'dan 180 milyon dolar!

Geçtiğimiz yıl The Irishman filmi ile dikkatleri üstüne toplayan Martin Scorsese, yeni bir film ve destek haberiyle gündemde. Bir Hollywood muhabiri tarafından ortaya çıkarılan raporlara göre Apple'ın Paramount ile 180 milyon dolarlık bir bütçe ile bir dönem-suç draması üzerine çalıştığı bildirildi.

Robert de Niro ve Leonardo DiCaprio da dahil olmak üzere birçok yıldız isimle çekilecek yeni film Killers of the Flower Moon'da Apple'ın da parmağı olacak. Film için 180 milyon dolar bütçe ayıran şirketin son görüşmelerde olduğu bildirildi.

Apple çok kısa süre önce de böyle bir anlaşma ile karşımıza çıkmıştı. Tom Hanks'in İkinci Dünya Savaşı ile ilgili çektiği film Greyhound'ın yayın hakları da Apple tarafından satın alınmıştı. Bu durum da Apple'ın Apple TV için daha fazla yatırım yapacağını ortaya koydu.

Raporlara göre Apple, projeyi kendi orijinal filmi olarak finanse ederken, Paramount dünya çapında sinema yayınları için dağıtım yapacak. Bu çalışma, Martin Scorsese'nin de Apple ile ilk çalışması değil. Yönetmen, iPhone 4S ile ilgili Siri'nin anlatıldığı bir reklam filminde de oynamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.