Hava Durumu

Apple'dan ucuz iPhone X sürprizi!

Teknoloji devi Apple'ın gelecekteki iPhone'lar için hazırladığı plan ortaya çıktı. Plana göre Apple, ucuz iPhone X üretecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple'dan ucuz iPhone X sürprizi!

Apple, iPhone X ile birlikte yüksek satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyordu. Ancak bu hedefler mutlu sona ulaşmadı ve iPhone X beklendiği kadar ilgi görmedi. Bu ilgisizliğinin kaynağında birçok etken var. Bu etkenlerden en cep yakanı fiyat konusu. iPhone X birçok güçlü rakibinden daha pahalı. Hal böyle olunca özellikle Türkiye gibi ülkelerdeki tüketiciler iPhone X'e o kadar para verecek yeterli bir sebep göremedi. Son gelen raporlara bakılırsa, iPhone X'e gelen fiyat eleştirileri Apple'ı yüksek fiyat politikasından vazgeçirmiş gibi.

UCUZ İPHONE X GELİYOR

Gelen raporlara göre Apple'ın 2018'de tanıtacağı ikinci nesil iPhone X ilk nesil iPhone X'e nazaran daha ucuz fiyattan satışa çıkacak. Bu ucuzluk için biçilen indirim oranı %10. Yani yeni iPhone X şu an satışta bulunan iPhone X'ten %10 daha ucuz olacak. Bu eğer telefonun özelliklerinde herhangi bir kesinti yapılmaz ise oldukça kaydadeğer bir indirim.

İPHONE X PLUS GERÇEK OLMAK ÜZERE

Çerçevesiz tasarım ve çentikli ekranı aynen koruyacak olan 2018 yapımı iPhone X'in bir de daha büyük ekrana sahip iPhone X Plus adında bir abisi olacak. iPhone X Plus, 6.2 inç ekranıyla iPhone X'ten ayrılacak. iPhone X ve iPhone X Plus İOS 12 ile gelecek ve her iki iPhone'da da tasarım anlamında iPhone X ile herhangi bir fark bulunmayacak.

Apple'ın yeni iPhone modellerini Eylül ayında gerçekleştireceği etkinlikte görücüye çıkartması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.