Hava Durumu

Arda'dan kötü haber! Şampiyonlar Ligi'nde yok

Barcelona'nın hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı PSG maçının kafilesinde sakatlığı devam eden Arda Turan yer almadı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2017 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2017 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arda'dan kötü haber! Şampiyonlar Ligi'nde yok

Barcelona'nın PSG'ye karşı Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında mücadele edecek kadro belli oldu. Katalanlar'da Rafinha kadroya döndü. Athletic Bilbao maçında yaşadığı sakatlıktan sonra bir süredir maske takan Brezilyalı, Fransa'nın başkentine yapılacak yolculuk öncesinde tamamen iyileşti. Rafinha, müjdeli haberi 24. doğum gününde aldı. Ayrıca son lig maçında dinlendirilen Gerard Piqué de takıma katıldı.

Salı günü 22.45'teki maç öncesinde Paris'e hareket edecek 21 kişilik maç kadrosunda üç kalecinin yanı sıra, Barça B'den Carles Aleñá ve Nili de yer alıyor.

Sakatlıkları süren Arda Turan ve Javier Mascherano'nun kadroda yer alamayacağı zaten biliniyordu. Dün bu listeye kötü bir şekilde ayak bileğinden sakatlanan ve beş ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Aleix Vidal de eklendi.

Fransa'ya gidecek 21 kişilik maç kadrosu şöyle:

Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti ve Mathieu.

PAZAR ANTRENMANI

Barça teknik direktörü, kadroyu açıklamadan önce oyuncularını Pazartesi günkü yolculuk öncesinde son kez Katalan topraklarında idman için topladı. Çalışmada, dün Bask ülkesinde forma giyenler klasik soğuma hareketlerini yaparken, ikisi Aşıklar Şehri'ne yapılacak yolculuğa katılacak olan genç oyuncular Carbonell, Nili ve Aleñá da antrenmana davet edildi.

Takım, Pazartesi günü Paris'e ulaştıktan sonra önce oteline yerleşecek sonra da önemli karşılaşma öncesinde son idmanını yapacak. Antrenmandan sonra Luis Enrique ve bir oyuncu basın toplantısı düzenleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.