Hava Durumu

Arda'dan Özlem Ada Şahin'e: Kendi kocanın sapkın ilişkilerine bak...

Ünlü sunucu Bircan Bali, Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e, "O önce kendi kocasının sapkın ilişkilerine baksın." dediği ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2018 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2018 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arda'dan Özlem Ada Şahin'e: Kendi kocanın sapkın ilişkilerine bak...

Arda Turan'ın Berkay'ın eşine asıldığı ve ardından ünlü popçunun burnunu kırdığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüşken, bir skandal iddia da Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında gündeme geldi.

"KOCASININ SAPKIN İLİŞKİLERİNE BAKSIN"

Arda Turan'ın bir eğlence mekanında önce şarkıcı Berkay'ın eşine sarkıntılık yapıp daha sonra ise, Berkay'a kafa atması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali, Arda Turan'ın Berkay'ın eşi için, "O önce kendi kocasının sapkın ilişkilerine baksın." dediğini ileri sürdü. Öte yandan Söylemezsem Olmaz canlı yayına bağlanan Avukat Levent Karakoç, Arda Turan'ın kaç yıl ceza alacağı sorusuna açıklık getirdi. Karakoç, yaralama olayında 2 ila 5 yıl arasında bir ceza verilebileceğini belirtti. Fakat vücutta bir kemik kırılması varsa bu cezanın 3 ila 7 buçuk yıl arasında da değişebileceğini vurguladı.

NE OLMUŞTU?

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: "Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.