Hava Durumu

Arda'nın biletini kestiler

Barcelona hocası Valverde, Ousmane Dembele'nin sakatlığının 3 ay sürmesine karşın Arda Turan'ı kadro tercihinin son sırasına yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arda'nın biletini kestiler

Valverde'nin sakatlanan Dembele'nin yerine düşündüğü isimler arasında Arda Turan'ın olmadığı öğrenildi.Dembele'nin en az 3 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanması üzerine arayışlara giren Valverde, sezon başından beri olduğu gibi Arda Turan'ı pek düşünmüyor.

ÖNÜNDE 5 İSİM VAR

Marca'da yer alan habere göre; Valverde'nin ilk tercihi 23 yaşındaki Gerard Deulofeu olacak. Diğer tercihlerin ise Sergi Roberto, Denis Suarez ve Aleix Vidal gibi isimler olduğu belirtildi. Geçen sezon başında kadroya katılan Paco Alcacer'in de adaylar arasında olduğu ancak Arda Turan ve Rafinha'nın pek düşünülmediği kaydedildi.

Valverde'nin kendisini bu durumda bile düşünmemesine oldukça üzülen Arda'nın ocak ayında ya da sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. Arda Turan, bu sezon resmi maçlarda henüz dakika alamadı. Milli futbolcu, geçtiğimiz sezon 30 maçta 13 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.