Hava Durumu

Arda Turan ile Aslıhan Doğan yine barıştı

Bir küs bir barışık Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti yeniden barıştı. İkilinin ilişkileri yapboz tahtasına döndü.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2017 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2017 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arda Turan ile Aslıhan Doğan yine barıştı

Futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın en son ayrılığı Eylül'de yaşanmıştı. Son bir yılda adı Rus manken Miranda Shelia, Ebru Şallı, Didem Soydan, Yağmur Ünal ve Özge Ulusoy ile anılan Arda Turan'ı Aslıhan Doğan yine affetti.

"ARTIK BİTTİ DÖNÜŞ YOK" DEMİŞTİ

Futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın 2.5 yıllık aşkı geçen Eylül'de bitmişti. Adı son bir yılda Rus manken Miranda Shelia, Ebru Şallı, Didem Soydan, Yağmur Ünal ve Özge Ulusoy ile anılan Arda Turan sevgilisinin sabrını taşırmıştı! Aslıhan Doğan sonunda "Artık bitti. Dönüşü yok" demişti.

ARDA, ASLI'NIN KAPISINDA YATMIŞ

Bu arada dünyaca ünlü Lübnanlı modacı Elie Saab'ın oğlu Celio Saab ile görüşmeye başlamıştı. Arda Turan, 7 Ekim gecesi Aslıhan Doğan'ın, Çubuklu'da ailesiyle oturduğu villanın önüne gitti. Aslıhan Doğan'ı kapıda saatlerce bekledi, art arda mesajlar çekti. Uzun süre "Olmaz" cevabını aldı. Araya Tansel adlı ortak bir arkadaşlarını soktu.

YENİDEN BARIŞTILAR

Saatler geceyarısını gösterdiğinde Arda Turan başarılı oldu. Aslıhan Doğan çapkın aşkının özrünü kabul etti. Arda'yı bir kez daha affettiği için gelebilecek eleştirilerden çekindi. Bu yüzden Instagram hesabını kapattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.