Hava Durumu

Arda Turan'ın yeni takımını açıkladı

Burak Yılmaz, şu anda Türkiye’nin en iyi hocasının Ersun Yanal olduğunu belirtirken Trabzonspor’a de haksızlık yapıldığını söyledi. Ünlü golcü, Arda Turan’ın gelecek sezon büyük olasılıkla Manchester United’da forma giyeceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2014 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arda Turan'ın yeni takımını açıkladı

Galatasaray’ın ve Milli Takım’ın gölcü futbolcusu Burak Yılmaz, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret ederek, yeniden belediye başkanlığına seçilmesi dolayısıyla tebrik etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette ünlü golcü samimi açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunun en büyük eksikliğinin altyapı olduğunu ifade eden Burak Yılmaz “Türk futbolu ne yazık ki ehil insanların elinde değil. Ülkemizde çok yetenekli gençler var ama alt yapı ve ehil insan eksikliği nedeniyle bu yetenekler yok olup gidiyor” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ ERSUN YANAL

Futbolu bıraktıktan sonra yine futbolun içinde kalacağını anlatan milli futbolcu, bir soru üzerine Türkiye’de şu anda en başarılı teknik direktörün Fenerbahçe’nin hocası Ersun Yanal olduğunu söyledi.  Trabzonspor’da oynadığı yılları hiçbir zaman unutmadığını orada çok mutlu günler geçirdiğini anlatan Burak Yılmaz “Şu anda konuşamıyorum ama zamanı geldiğinde elbette konuşacağım. İşte o zaman Trabzonspor camiası benim ne kadar haklı olduğumu görüp benden özür dileyecek. Sorunun kaynağının benim değil Sadri Şener olduğu görülecek” şeklinde konuştu.

Özel yaşamıyla ilgili de açıklamalarda bulanan sarı kırmızılı futbolcu Burak Yılmaz, evlenmeyi düşündüğünü, bunu en çok da annesinin istediğini söyledi. Yılmaz, şu anda bir adayın bulunmadığının da altını çizdi.

ARDA GELECEK SEZON MANCHESTER UNİTED’DA

Burak Yılmaz, Milli Futbolcu Arda Turan’ın gelecek sezon Manchester United de top koşturacağını da söyledi. Yılmaz “Dün Arda ile birlikteydim. Manchester ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuçlar ortaya çıkmış. Büyük olasılıkla önümüzdeki sezon Arda, Manchester United’de top koşturacak” dedi. Milli futbolcu, Başkan Aydın’a imzalı formasını hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Murat Aydın da golcü futbolcuya mesir macunu ikram etti. Başkan Aydın’ın 15. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali’nin açılış davetini de kabul eden Burak Yılmaz, 7 Haziran Cumartesi günü saat 18.00’de Zeytinburnu’nda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile birlikte halka mesir macunu saçacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.