Hava Durumu

Arena panteri Harun!

Bursaspor'un ligin 26. haftasında Sivasspor'u yendiği maçta kalesinde devleşen Harun Tekin, Evkur Yeni Malatyaspor ve Kayserispor maçlarıyla birlikte Timsah Arena'daki son 3 maçta kalesini gole kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arena panteri Harun!

MESAJI GÖNDERDİ

A Milli Takım'ın son açıklanan kadrosuna davet edilmeyen Bursaspor'un tecrübeli eldiveni Harun Tekin, Demir Grup Sivasspor maçında yine devleşti. Başarılı file bekçisi, karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekipten Paul Papp'ın uzaktan etkili şutu ile ikinci yarıda ise Henri Saivet'in karşı karşıya gol girişimlerinde yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutarken, maç boyunca da 6 kurtarışa imza attı. Harun Tekin gösterdiği bu başarılı performansla birlikte, kendisini kadroya almayan A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya da mesaj gönderdi.

ÜST ÜSTE 3 MAÇ

Timsah'ın başarılı file bekçisi Demir Grup Sivasspor karşısında yaptığı 6 kurtarışla kalesini gole kapatırken, iç sahada önemli bir istatistiğin de altına imzasını attı. Harun Tekin, Timsah Arena'da oynadığı üst üste 3 maçta da gol yemedi. Son olarak 2-2 biten Beşiktaş maçında Alvaro Negredo'nun son dakikada bulduğu gole engel olamayan tecrübeli eldiven, ardından Bursaspor'un oynadığı Evkur Yeni Malatyaspor, Kayserispor ve Demir Grup Sivasspor maçlarında kalesini gole kapattı. Harun ayrıca 26 hafta sonunda iç sahada 13 maçta 12 gol, deplasmanda ise 11 maçta 22 gol yedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.