Hava Durumu

Arınç 'Çok büyük saygım var demişti'... Gökçek'in eşi konuştu

Emine Erdoğan'ın himayesindeki Gönül Elçileri Projesi kapsamında 81 ilde Bereket Ormanları Fidan Dikim Töreni'ne katılan Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek'e Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasındaki gerginlik soruldu. Nevin Gökçek ısrarlı sorular üzerine "Biz herkesi seviyoruz yorum yapamam" dedi

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arınç 'Çok büyük saygım var demişti'... Gökçek'in eşi konuştu
Söğütözü'ndeki fidan dikim törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine  Erdoğan, Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı Alassane Vattara'nın eşi Dominique Vattara,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel  Eroğlu ve eşi Hatice Eroğlu, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve eşi Arzu Kılıçlar,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek ile çok  sayıda öğrenci ve izci katıldı.

BİZ HERKESİ ÇOK SEVİYORUZ

Bülent Arınç-Melih Gökçek polemiği sorulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek konuştu. "Hiç bir zor günümüz olmadı, biz herkesi çok seviyoruz, ben onun için de hiç yorum yapmayacağım" diyen Nevin Gökçek, Münevver Arınç ile görüşüp görüşmeyeceğinin sorulması üzerine ise "Görüşürüm, çok sevdiğim, canım gibi sevdiğim bir insan. Görüşebilirim, istersem görüşüm de bir sakınca yok" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.