Hava Durumu

Arınç'tan Teyo Dayı taklidi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Erzurumlu Teyo taklidi yaparak, "Ben teyo ağa gibi söylüyorum. Ben de yalan da yok hilaf da yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2012 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2012 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arınç'tan Teyo Dayı taklidi
AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatını ziyaret eden Arınç, Bursa'da Yıldırım deyince başarının akıllara geldiğini söyledi. Yıldırım'da bugüne kadar en iyi neticeleri aldıklarını belirten Arınç, ''En yüksek oy oranların buradan geldi. En kritik referandumlarda evet çıkardınız. Yıldırım'dan herhangi bir tedirginliğimiz olmadı. Önümüzde bir 3 yıl var. Bu sürede de en büyük başarıları buradan göreceğimiz eminim. Burada yaşayan yüz binlerce insan, imanlı, milliyetçi, aile değerlerine önem veren insanımız'' diye konuştu.


TEYO DAYI TAKLİDİ


Arınç, konuşmasında yaptığı Erzurumlu Teyo dayı taklidiyle herkesi güldürdü. Arınç, "Örnek bir ilçe merkezi oldu. Genel merkez gibi desem hilaf yok. Ben Teyo ağa gibi söylüyorum. Bende yalan da yok hilaf da yok. Teyo Pehlivan öyle anlatıyor. Uçağa binmiş pencereyi açmış el sallıyor. Nereye gidiyorsun Teyo ağa demişler. Teyo dayı da 'Amerika'ya gidiyorum. Obama bana telefon açtı. Teyo ağa nerdesin seni özledim. Gel sene' dedi. Ben de oraya gidiyorum. Güzel bir adam. Allah rahmet eylesin. Erzurumluların her şeyi güzel. Hep beraber güzel günler görelim" dedi.


"KAFANIZA TAKMAYIN"


Yıldırımlıların kafasının rahat olması gerektiğini söyleyen Arınç, ''Kentsel dönüşüm, şu bu, hiçbir şeyi kafanıza takmayın. Yıldırım'da hiç kimsenin kabul etmediği bir şeyi yapmayız. Menfaatiniz olmayan, Kafanıza takmayın. Hep çıkarınızı düşüneceğiz. Buraya bütün kamu yatırımlarını dökeceğiz. Hastanesinden okuluna ne istiyorsanız yapacağız. Bizim size borcumuz var'' ifadesini kullandı.

Konuşmasının sonunda toplantıda bulunanlara ''Galatasaraylılar, Fenerbahçiler?'' kim diye soran Arınç, ''Sonuç başa baş çıktı. Yoksa bu akşam beraberlik mi olacak? Beşiktaşlıyım, vaziyetim gayet iyi. İyi olan, hayırlı olan kazansın. İnşallah iyi bir maç olsun'' ifadesini kullandı.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.