Hava Durumu

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban öldü mü?

Kanal D'de yayınlanan fenomen dizi 'Arka Sokaklar'da, 'Hüsnü Çoban öldü mü?' sorusuna yanıt aranıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban öldü mü?
11 yıldır yayın hayatını sürdüren 'Arka Sokaklar'da, 'Hüsnü Çoban yaşıyor mu, ölüyor mu?' sorusu, 29 Nisan Cuma akşamı yayınlanan son bölümde de yanıt bulmadı.

Dizinin takipçileri, bir haftadır merak ettikleri bu cevap için 6 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 400'üncü bölümü beklemeye başladı.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın yer aldığı Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği dizinin son bölümünde; sırtından vurulduktan sonra fazlasıyla kan kaybeden hüsnü çoban'a, ambulansla kaldırıldığı hastanede müdahale edildi. Ameliyatı yapan doktor, "Hüsnü'nün hayati tehlikesi devam ediyor" dedi. 

FRAGMANDA CENAZE VAR...

Dizinin takipçilere bu sorulara yanıt ararken, dizinin bitmesinin hemen ardından yayınlanan 400'üncü bölüm fragmanında ise şehit cenazesi töreni görüntüleri verilmesi kafaları iyice karıştırdı.

"SEYİRCİ UYANMASINI İSTİYORSA GÖZLERİNİ AÇACAK"

Başkomiser Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan, dizide vurulmasının ardından hafta boyunca gündemden düşmeyen konu için, "Hüsnü Çoban’ın ne kadar baskın bir karakter olduğunun şimdi farkına vardım. Seyirci ne isterse o olacak. Seyirci uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yoksa adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani" ifadelerini kullanmıştı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.