Hava Durumu

Arka Sokaklar'ın Tekin'i aşkını böyle ilan etti

Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar'da Tekin karakterini canlandıran genç oyuncu Onur Bay, sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. Bay fotoğrafına, "Sana hitap ederken her şeyi unutuyorum." notunu ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2019 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2019 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arka Sokaklar'ın Tekin'i aşkını böyle ilan etti

2006 yılından bu yana ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinin Tekin'iOnur Bay, sevgilisiyle yer aldığı kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

"SANA HİTAP EDERKEN HER ŞEYİ UNUTUYORUM"

10 yaşından bu yana ekranlardan tanıdığımız oyuncu, kız arkadaşıyla beraber yer aldıkları fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Onur Bay, bu fotoğrafı, "Ve sana hitap ederken her şeyi unutuyorum..." notuyla yayınladı. Genç oyuncu kız arkadaşıyla beraber yer aldığı kareleri sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

GENÇ KIZLARIN BAŞINI DÖNDÜRMÜŞTÜ

'Arka Sokaklar' dizisinin çocuk oyuncular kelimenin tam anlamıyla dizide büyüdü. Hüsnü Çoban karakterinin oğlu tekini canlandıran Onur Bay'ın gerçek hayatı, Instagram pozları genç kızların başını döndürmüştü. Diziden 30 bin TL kazanan Onur Bay, gerçek hayatta dizide olduğu gibi mütevazi bir hayat yaşamıyor. Yaşadığı lüks hayatı Instagram'a taşıyan Onur, paylaştığı fotoğraflarla binlerce beğeni alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.