Hava Durumu

Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde bir süre önce denetimli serbestlik yasasından yararlanarak cezaevinden çıkan 17 yaşındaki K.Y., askerden yeni gelen 23 yaşındaki Hasan Çık'ı çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Olay, akşam saatlerinde eski Çarşamba Pazarı mevkiinde bulunan ve depremde hasar gördüğü için kullanılmayan binada gerçekleşti. Çeşitli suçlar nedeniyle cezaevinde kalan K.Y., bir süre önce denetimli serbestlik yasasından yararlanarak tahliye oldu. İddiaya göre K.Y. ve askerden yeni gelen Hasan Çık ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine K.Y. yanında taşığı bıçağı Hasan Çık'a birkeç kez sapladı.

Kavgada yaralanan Hasan Çık'ın çığlıkları üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine giden ekipler hemen ambulans çağırdı. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde göğsünden ve bacaklarından yaralanan Hasan Çık olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, cinayet şüphelisi olarak K.Y.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.