Hava Durumu

Arkadaşları annesini acımasızca öldürdü

SULTANGAZİ’de 5 gün önce evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan Hürriyete Kıray(43)’ın oğlunun arkadaşları tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2013 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2013 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arkadaşları annesini acımasızca öldürdü

Polis olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla Abdullah A.(19)’un da aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına aldı. Suçlarını itiraf eden şüpheliler bir halı saha maçı sırasında mahalleden arkadaşları olan Hürriyete Kiray’ın oğlu Volkan Kiray’ın cebinden ev anahtarlarını çaldıkları, ardından olayı gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Sultangazi, Esentepe mahallesi, 2869 sokak No.66/41’de 10 Mayıs'ta meydana gelen olayda eve gelen Kerim Kiray, annesini bıçaklandıktan sonra elleri ve ayakları bağlanmış bir halde bulmuştu. Hemen hastaneye kaldırılan Hürriyete Kiray tüm çabalara rağmen ölmüştü. Polis tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada cinayeti işleyen kişilerin evin altına üstüne getirerek arama yaptıklarını ve içerde bulunan yaklaşık 20 bin liralık ziynet eşyasını çalarak kaçtıklarını tespit etti.

HALI SAHA MAÇI İNCELEMEYE ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları incelemede kapı yada pencerelerde zorlama olmadığını belirlerlerken katil yada katillerin aileyi tanıyan kişiler olabileceği ihtimalini değerlendirdi. Cinayetten bir gün önce askere gittiği öğrenilen Hürriyete Kiray’ın oğlu Volkan Kiray’a ulaşan dedektifler, yaklaşık 10 gün önce bir halı saha maçı sırasında evin anahtarını kaybettiğini öğrendi.

KATİL TRİBÜNDE ÇIKTI

Bu gelişme üzerine Volkan Kıray’ın oynadığı halı saha maçına giden kişiler incelemeye alındı. Önce oyuncuları inceleyen dedektifler daha sonra tribünde maçı izleyen kişilere yöneldi. Bu kişiler tek tek tespit edilerek durumları incelendi ve konuşuldu. Bu kişiler arasında bulunan Abdullah A.’ın çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Hırsızlıktan daha önce 3 kez gözaltına alındığı öğrenilen Abdullah A., daha sonra suçunu itiraf ederek suç ortaklarının da ismini verdi. Bunun üzerine Abdullah A.’nın 6 suç ortağı da yakalandı. Şüphelilerden 4’ünün yaşlarının küçük olması nedeniyle Çocukları Koruma Büro Amirliğine götürüldüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.