Hava Durumu

Artık kazanalım

Dün gerçekleştirilen akşam idmanı öncesi oyuncularıyla konuşan teknik direktör Paul Le Guen, "Akhisarspor maçına kadar iyi çalışalım. Öyle ki artık ikinci yarı için iyi bir başlangıç yapalım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2018 07:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2018 07:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Artık kazanalım

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta 4 mağlubiyet ile 2 beraberlik alan ve ikinci devrede çıktığı 3 maçta henüz 3 puanla tanışamayan Bursaspor'da hedef Akhisarspor galibiyeti... Beşiktaş maçından 1 gün önce bu sezon ilk kez kampa giren ve Başkan Ali Ay'ın sık sık toplantılar yaptığı Yeşil Beyazlılarda dün de teknik direktör Paul Le Guen sazı eline aldı. Fransız çalıştırıcı Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen akşam antrenmanı öncesinde oyuncularını sahanın ortasında toplayarak kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Timsah'ın Fransız çalıştırıcı önlerindeki Akhisarspor maçının öneminden bahsetti. Le Guen, "Öncelikle Beşiktaş maçındaki hırsınızı ve performansınızı çok beğendim. Sezon başından bu yana bahsettiğim şey buydu. Biz bu maçta yenilsek bile mücadelenizden ötürü sahadan başınız dik bir şekilde ayrılacaktınız. Ancak artık kazanma zamanımız geldi. Pazar gününe kadar çok iyi bir çalışma bekliyorum sizden. Öyle ki Akhisarspor'u yenerek ligin ikinci yarısı için beklenen iyi başlangıcı gerçekleştirelim" diye konuştu.

BAŞKAN ALİ AY YALNIZ BIRAKMIYOR

Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'u Başkan Ali Ay yalnız bırakmıyor. Beşiktaş maçı öncesinde de sık sık takımın idmanlarını ziyaret eden Başkan Ay, önceki gün start alan Akhisar hazırlıklarını takip ettikten sonra dün de Özlüce Tesisleri'ndeki çalışmayı takip etti. Basın mensuplarıyla da konuşma fırsatı bulan Ali Ay, "Beşiktaş maçındaki oyun güzeldi. Sezonun kalanında biz böyle oynadıktan sonra hiç kimseye yenilmeyiz. Oynanan futbol bana gelecek için ümit verdi. Bostock'u da çok beğendim. Bundan sonra alacağımız tüm oyunculara en fazla 600-700 bin Euro arasında bir para vereceğiz" dedi.

SOW VE BATALLA AKHİSAR'DA YOK!

Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Başakşehir mücadelesinde sakatlanan kaptan Pablo Martin Batalla ile Beşiktaş maçı öncesinde yapılan son idmanda sakatlanan Moussa Sow, Akhisarspor'a karşı forma giyemeyecek. Yeşil Beyazlıların dün yaptığı idmanda takımdan ayrı koşan Batalla ve Sow'un tedavilerinin bu hafta da süreceği ve önümüzdeki pazartesiden itibaren takıma katılacağı öğrenildi. Önceki gün yapılan antrenmanda Mikel Agu ile çarpışan Abdullahi Shehu'nun ise bugün yapılacak idmanda takımla birlikte yer alacağı ve Paul Le Guen'in görev vermesi halinde Akhisarspor maçında görev alabileceği bildirildi.

ÖZLÜCE'DE KEYİFLER YERİNDE

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak Bursaspor'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yeşil Beyazlılar dünü sabah ve akşam olmak üzere gerçekleştirdiği çift idmanla sürdürdü. Sabah dayanıklılık ve güç çalışması yapan Timsah, akşam ise dar alanda minyatür kale maç ile yarı sahada çift kale maç yaptı. Bursasporlu bütün oyuncuların oldukça hırslı ve istekli çalışması gözlemlenirken, Özlüce Tesisleri'nde kahkahalar da eksik olmadı.

LE GUEN'İN MİSAFİRLERİ

n Bursaspor'un dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanında teknik direktör Paul Le Guen'in ziyaretçileri vardı. Fransız çalıştırıcının Bursa'da faaliyetlerini sürdüren Renault firmasında çalışan yönetici arkadaşları Yeşil Beyazlıların idmanını ziyaret etti. Sportif Direktör Hüseyin Gedik ile sahaya gelen Renault'nun Fransız yöneticileri, Le Guen ile de saha kenarında kısa süreli bir konuşma yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.