Hava Durumu

Artık Sultanlık zamanı

"Bu yıl bizim için ligi tanıma yılıydı" diyen Bursaspor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Emin İmen, "Gelecek sezonda bizi en üst liglerde temsil edecek takımı yaratacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Artık Sultanlık zamanı

Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu'nda normal sezonun son haftasında evinde lider Beylikdüzü'ne 3-2 mağlup olunca play-off'u kıl payı kaçıran Bursaspor, gelecek sezon için kolları sıvadı. Sezonun değerlendirmesini Bursa Hakimiyet'e yapan Başantrenör Emin İmen, tüm zorluklara rağmen play-off şansını son maça kadar taşıdıklarını belirterek, "Sezon başında takımı oluştururken Sultanlar Ligi hedefiyle yola çıkmamıştık. Play-off için oynayacak kadroyu kurarken bile karşımıza müthiş rakamlar çıktı. Alternatif planları uygulamak zorunda kaldık. Yeni bir kadro kurduk ve yıl içerisinde yaşadığımız uyum sorununu bir türlü aşamadık. Bizim için geçiş yılı oldu. Ligi tanıma yılıydı" dedi.

SPONSOR DESTEĞİ ŞART

Ligde bu sezon yüksek bütçeyle iddialı kadrolar kuran takımlar olduğunu hatırlatan deneyimli çalıştırıcı, "Kiralık dönemi geldiğinde alacağımız 2. yabancı bizi üst lige çıkarmazdı. Kulüp bize elinden gelen her türlü desteği vermeye çalıştı. Biz o parayı çöpe atmak istemedik. Ona rağmen şansımızı son maça kadar taşıdık. Beylikdüzü maçında 2-1 öndeyken 3-2 kaybetmek bizi biraz üzdü. Play-off'a bir set kalmıştı. Önümüzdeki yıl ben kulübün voleybola çok daha fazla destek vereceğini, bizi en üst liglerde temsil edecek takımı yaratacağımıza inanıyorum. Bunun için de şehirden sponsor desteği bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde toplantı yapıp gelecek sezonla ilgili kararlarımızı vereceğiz" dedi.

Bursa'da oynanacak play-off maçlarını yakından takip edeceklerini belirten Emin İmen, "Üst lige çıkmak isteyen takımların seviyelerini göreceğiz ve gelecek sezon oluşturmak istediğimiz kadroyla ilgili alternatifli planlarımızı yapacağız" şeklinde ifadeler kullandı. (Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.