Hava Durumu

Asansör faciasında ölen Bursalı gençle ilgili bu detay yürek parçaladı

Asansör faciasında can veren Cengiz Bilgi, Bursa'da bugün düzenlenen törenle Küçükbalıklı Mahallesi'nde toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2014 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2014 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Asansör faciasında ölen Bursalı gençle ilgili bu detay yürek parçaladı

Mecidiyeköy'de  yıkılan Ali Sami Yen Stadı’nın arazisine yapılan rezidans inşaatında meydana gelen asansör faciasında hayatını kaybeden Cengiz Bilgi’nin cenazesi Bursa'ya geldi.

Merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Kozyatağı Sokak’ta oturan Bilgi’nin ailesi acı haber ile yıkıldı. Dün akşam cenazesi Bursa'ya getirilen talihsiz gencin cenazesi , bugün düzenlenen törenle toprağa verildi. Törene, Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra, talihsiz gencin yakınları ve ailesi katıldı.

KAZA GELİYORUM DEDİ..

Asansör faciasında iki gün önce amcasının oğlu Mustafa Bilgi'yle telefonda görüştüğü öğrenilen Cengiz Bilgi, adeta facianın haberini vermiş. Çok yüksekte çalıştıklarını amcasının oğluna anlatan talihsiz genç, " Asansör hergün arızalanıyor. Çok yüksekte çalışıyoruz. Başımıza bir şey gelirse bu asansörden gelir. Çok yüksek Allah korusun" diyerek telefonda dert yanmış.

Talihsiz gencin cenazesi öğle namazının ardından Küçükbalıklı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.