Hava Durumu

Asena Caner'in fotoğraflarını sildi

Caner Erkin'in önceki gün esmer bir güzelle yakalanmasının ardından ne tepki vereceği merak konusu olan eski eşi Asena Atalay, Instagram hesabındaki tüm fotoğrafları sildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Asena Caner'in fotoğraflarını sildi
Fenerbahçeli  Caner Erkin'in yeni aşkı Dilan Sunar'la  Antalya'da çekilen fotoğrafları sonrası gözler eski eşi Asena Atalay'a çevrildi. Erkin'le evliliğini 2 ay önce bitiren Atalay'ın  Instagram hesabındaki tüm fotoğrafları silmesi "Eski eşini kıskandı" olarak yorumlandı.

"CANER MİLLİ GURURUMUZ"

Asena, "Caner'in başka bir kızla çekilen fotoğraflarını gördünüz mü, ne hissetiniz?" sorusuna "Evet haberi okudum. Caner, milli gururumuz.  Avusturya'yı 2-1 yendiler. Onu ve arkadaşlarını tebrik ediyorum. Gündemimde önemli başka bir Caner konusu yok" diye yanıt verdi.



KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Altı yıllık eşi Asena Atalay'dan iki ay önce tek celsede boşanan  Caner Erkin'in  Antalya'da birlikte görüntülendiği yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Dilan Sunar, Antalyalı bir ailenin kızı.  Okan Üniversitesi'nde okuyan Sunar, fanatik bir Fenerbahçe taraftarı ve sık sık Caner'in maçlarını izlemeye gidiyor.

ASENA'YI ÇILDIRTACAK İDDİA

İddialara göre  Caner Erkin, Asena'dan boşanmadan önce Dilan Sunar ile tanıştı. İkilinin o gece kullandıkları arabanın Dilan Sunar'a ait olduğu ortaya çıktı. Sunar yaklaşık bir hafta önce yeni aracının plakasını almış.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.