Hava Durumu

Asena-Caner kavgası büyüyor

Asena Atalay ve boşandığı eşi Caner Erkin'in 'icra kavgası' büyüyor. Caner'in, açıklamalarına tepki gösteren Asena Atalay, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Asena-Caner kavgası büyüyor

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, Asena Atalay ve eski eşi Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Caner Erkin arasındaki gerilim yeni bir boyuta taşındı. Eski eşinin icra takibi başlatması üzerine sessizliğini bozan Caner Erkin, sosyal medya hesabı üzerinden Atalay hakkında şoke edici iddialarda bulunmuştu.

Caner mesajında, Asena Atalay'ın evlilik birliği sırasında 3. kişilerle birlikte olduğu halde oğlunun zarar görmemesi için hukuki haklarını kullanmadığını belirtti. Ünlü futbolcu mesajında, "Üzülerek ifade ediyorum ki oğlum Çınar, akıl sağlığından yoksun, kendi menfaat ve çıkarlarını ön planda tutan ve bunun için sınır tanımayan, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip" ifadesini kullandı.

SAVCILIĞA BAŞVURDU: İFTİRA...

Bu mesaj sonrası savcılığa başvuran Asena Atalay, Caner Erkin'in, kendisini kamuoyunda iffetsiz bir kadın ve anne gibi göstermeye çalıştığını iddia ederek, "Caner beni itibarsızlaştırmaya çalışıyor ve kişiliğimi zedeliyor. Mesajı iftira ve hakaret dolu sözlerden ibarettir. Yaptığı açıklamalarla kişiliğimi zedeleyen Caner Erkin'in cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Savcılık, Asena Atalay'ın şikâyetinin ardından ünlü futbolcu hakkında soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.