Hava Durumu

Asker selamı veren Türk futbolcu takımından kovuldu!

Almanya'da 4. Lig takımlarından Altona 93'te forma giyen Türk futbolcu Furkan Aydın, A Milli Futbol Takımı ile ilgili paylaşımı sonrası kovuldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2019 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2019 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Asker selamı veren Türk futbolcu takımından kovuldu!

Alman futbolunda skandal kararlar devam ediyor. Alman 4. Ligindeki Altona 93'te forma giyen Furkan Aydın, Fransa ile berabere kalan Türk Milli Futbol Takımının asker selamlı fotoğrafını paylaştı.

Paylaşımı sonrası Altona 93 takımının taraftarları Aydın'ı kulübe şikayet etti. Kulüp de bu paylaşımı onaylamadığını açıkladı, Aydın'dan savaşa karşı olduğuna dair bir açıklama yapmasını istedi.

Kulübün basın sözcüsü ile görüşen ve "Benim fikir özgürlüğüm yok mu?" sorusunu yönelten Aydın, "Fikir özgürlüğü evet ama başına geleceklere ve sonuçlarına da katlanman lazım" cevabını aldı.

Kulüple görüşmeler sürerken antrenörü, Furkan'a takımla sözleşmesinin feshedildiğini bildirdi. Altona 93 kulübü ise, Furkan'ın takımdan atılmasının sportif bir karar olduğunu savundu. Türk kökenli Berkan Algan'ın çalıştırdığı Altona 93 takımında, çok sayıda Türk ve yabancı kökenli oyuncu bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.