Hava Durumu

Askere gitmeye hazırlanırken kazada can verdi

SAKARYA'nın Taraklı İlçesi'nde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 20 gün sonra askere gidecek olan 20 yaşındaki Ferdi Çay öldü, 4'ü çocuk 11 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2013 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Askere gitmeye hazırlanırken kazada can verdi

Kaza, dün geceyarısı D-150 karayolunun Taraklı- Gölpazarı Kavşağı'nda önünde meydana geldi. Geyve İlçesi'nde oturan ve 20 gün sonra askere gidecek olan Ferdi Çay, 3 arkadaşıyla birlikte Taraklı İlçesi'ne gelerek buradaki akrabalarıyla vedalaştı. Beraberindeki arkadaşlarıyla birlikte akrabalarını dolaşan Ferdi Çay, duygulu anlar yaşadı. Ferdi Çay, Mustafa Tuncel ve Fatih Kolsuz, arkadaşları Bülent Avcı yönetimindeki 54 YE 850 plakalı otomobile Geyve'ye dönmek üzere yola çıktı. Gençlerin içinde bulunduğu otomobille, Taraklı- Gölpazarı Kavşağı Taraklı Belediye Garajı önünde karşı yönden gelen Fahri Gezer (44) yönetimindeki 14 DG 804 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Kazada, hurdaya dönen otomobildeki gençlerden ağır yaralanan askere gitmek için gün sayan Ferdi Çay, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada, otomobilde bulunan sürücü Bülent Avcı, Mustafa Tuncel (17), Fatih Kolsuz (17) ile hafif ticari araçta bulunan Fahri Gezer, Aysel Gezer (40), Ömer Gezer (13) ve Mehmet Furkan Gezer (7), Nurgül Karakaş (31), Feyzanur Karakaş (16), Nursena Karakaş (7) ve Onur Karakaş (4) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Geyve Devlet Hastanesi, Toyotasa Acil Yardım Hastanesi ile Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaşamını yitiren Ferdi Çay'ın cenazesi, bugün Taraklı İlçesi'nde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.