Hava Durumu

Aslanoba'dan Gümüş Su'ya 8 milyon dolarlık yatırım

Aslanoba Grubu, gıda ve internet sektörünü buluşturan yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Aslanoba Grubu, doğal kaynak suyu üretimi firmalarından Gümüş Su şirketine 8 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2015 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2015 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aslanoba'dan Gümüş Su'ya 8 milyon dolarlık yatırım
Geçmişte Erikli ile su sektöründe çok büyük başarı elde eden Aslanoba Grubu, adrese teslim iş modellerindeki uzmanlığını şimdi de Gümüş Su için değerlendiriyor.

32 senelik geçmişi olan Gümüş Memba Suyu A.Ş., Bursa sınırlarındaki modern yeni tesisinde hijyenik koşullarda doğal kaynak suyu üretimi ile dikkat çekerken, son yıllarda gıda ve internetin bütünleştiği “food-tech” alanında yoğun yatırımlar yaptıklarını kaydeden Aslanoba Grubu Başkanı Hasan Aslanoba, "Direkt adrese teslim iş modellerinin, mobil teknolojiler sayesinde çok gelişeceğini öngörüyoruz. Akıllı cep telefonlarının inanılmaz şekilde yaygınlaşması ve modern hayatın hızlı akışı bu iş modellerine büyük ivme sağlayacaktır. Bugüne kadar, adrese teslim yemek ve taze gıda siparişine dönük önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Ancak Türkiye’de çok büyük bir pazar olan adrese teslim su işinde de büyük fırsatlar olduğunu gördük. Bu stratejimiz doğrultusunda, Gümüş Memba Suyu’na yatırım yaptık. Bu yatırımımızın Aslanoba Grubu’nun diğer yatırımları ile sinerji oluşturacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

GIDA VE TEKNOLOJİYİ BİRLEŞTİREN YATIRIMLARIN ÖNCÜSÜ

Aslanoba Grubu son yıllarda yemek, gıda ve teknoloji alanındaki yatırım ve girişimleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Aslanoba, "Kendi girişimimiz olan Tazedirekt.com ile insanların kolayca ulaşamadığı organik ve taze gıdaları, internet sitesinden bir tıkla sipariş etmesini sağlıyoruz. Teslimatı ise, direkt eve teslim olarak, soğutuculu araçları ve kendi personeli ile gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.